Atopik kasvohoidot

Suomalainen apteekkisarja Atopik tunnetaan erityisosaamisestaan herkän ihon hoidossa. Kotimaisen kauran ja metsämustikan lisäksi tuotteissa on runsaasti ihoidenttisiä aktiiviaineita kuten prebiootteja, hyaluronihappoa, keramideja ja vitamiineja, jotka sopivat erityisen hyvin tukemaan herkän ihon luonnollista suojaa.

Ammattikäyttöön kehitetyt Atopik Professional -tuotteet ja kasvohoidot tarjoavat monipuolisia hoitomuotoja vastaamaan jokaisen ihotyypin tarpeita. Korkealaatuisilla ammattituotteilla ja aktiiviaineilla palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti, jolloin saavutamme näkyviä hoitotuloksia.

Atopik Sensitive

Atopik Sensitive- kasvohoito auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä vähentämään ihon punoitusta. Vahvistavan ja ihoa hemmottelevan hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta! Sopii erinomaisesti kuivalle, herkälle ja couperosaiholle. Tämä kasvohoito on hajusteeton.

Sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, hieronnan sekä kasvonaamion ja loppuvoiteet.

Atopik Anti-Age

Kiinteyttävä ja ja ihoa uudistava Atopik Anti-Age hoito ehkäisee ja hoitaa ihon ikämuutoksia. Suomalaisen metsämustikkauutteen ja mustikansiemenöljyn antioksidantit kirkastavat ihoa antaen myös suojaa ympäristön haittatekijöiltä. Atopik Anti-Age kasvohoito on ylellinen tehohoito, jonka jälkeen iho on kimmoisampi ja heleämpi.

Sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, hieronnan sekä kasvonaamion ja loppuvoiteet.

Atopik Nuorten Balance (alle 20v.)

Puhdistava ja tasapainottava kasvohoito nuorelle iholle. Tässä hoidossa keskitytään epäpuhtauksiin, rauhoitetaan talituotanto sekä tasapainotetaan ihon toimintaa. Erinomainen hoito teini-ikäisille!

Sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen sekä kasvonaamion ja loppuvoiteet.

Atopik Aikuisten Balance

Puhdistava ja tasapainottava kasvohoito aikuiselle iholle. Tässä hoidossa keskitytään epäpuhtauksiin, rauhoitetaan ihon talituotanto sekä tasapainotetaan ihon toimintaa.

Sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, sivelyhieronnan sekä kasvonaamion ja loppuvoiteet.

Atopik Silmänympäryshoito

Varattavissa vain kasvohohoidon yhteyteen.
Tehokas hoito väsyneelle silmänympärysiholle.

Sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteet.