Linnainmaan apteekin kauneushoitola Ihoterapiakeskus Orkidea tarjoaa kattavan kasvohoitovalikoiman, joista saa hemmottelun lisäksi apua erilaisiin iho-ongelmiin kuten kuivuuteen, ruusufinniin, akneen, pigmenttimuutoksiin tai iän mukana tulleisiin pulmiin kuten ihon veltostumiseen.

Käytämme hoidoissa korkeatasoisia Atopik-, Guinot- ja pHformula-sarjoja. Hoitolassamme on Guinot´n ihonhoitolaite, jolla voi toteuttaa esimerkiksi ihoa kosteuttavia ja kiinteyttäviä lift-hoitoja, ultraäänilaite sekä Skinscan ihoanalyysilaite.

Lisäksi palveluihimme kuuluvat rentouttavat ja perusteelliset jalkahoidot, vartalohoidot, ihokarvojen poisto sokeroimalla sekä Yumi™ kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit. Palvelujen yhteyteen voi varata myös ripsien ja kulmien kestovärjäykset.

Lämpimästi tervetuloa!

Henkilökunta

Jessica, SKY-kosmetologi

Jessica on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2013 Vaasan ammattiopistosta, jonka jälkeen hän kehitti omaa ammattitaitoaan lisäkouluttautumalla kosmetiikkaneuvojaksi ja meikkaaja-maskeeraajaksi. Työkokemusta hänelle on valmistumisen jälkeen ehtinyt kertyä monipuolisesti niin hoitola- kuin myyntityöstä. Hän on toiminut esimerkiksi kosmetiikkakonsulenttina, maskeerausopettajan sijaisena sekä tehnyt meikkauksia ja maskeerauksia erilaisiin elokuvaprojekteihin ja tapahtumiin. Erityisesti apteekkiympäristö on Etelä-Pohjanmaalta kotoisin olevalle Jessicalle tuttu, sillä ennen muuttoaan Pirkanmaalle hän työskenteli apteekin yhteydessä olevassa hoitolassa 5,5 vuoden ajan.

Katri, SKY-kosmetologi, jalkojenhoitaja

Katri on valmistunut kosmetologiksi, kosmetiikkaneuvojaksi sekä jalkojenhoitajaksi vuonna 2018 koulutuskeskus Lumovasta. Valmistumisen jälkeen hän on työskennellyt kevytyrittäjänä Tamperelaisessa hoitolassa ja sitä kautta saanut paljon kokemusta eri osa-alueista mm. kasvo -ja jalkahoidoista, ripsien kestotaivutuksista sekä sokeroinneista. Linnainmaan apteekissa Katri aloitti kosmetologoina heinäkuussa 2019 ja tammikuussa 2020 avattiin apteekin yhteyteen Ihoterapiakeskus Orkidea.