Arvoisa asiakas!

Toimintamme jatkuu toistaiseksi normaalisti koronavirusepidemian aikana. Seuraamme koko ajan viranomaisten ohjeita ja toimimme sen mukaisesti. Tiedotamme sosiaalisessa mediassa, nettisivuillamme ja apteekissamme, mikäli toimintaamme tulee muutoksia.

Hoitolassamme on tehty seuraavia toimenpiteitä:

  • Hoitohuoneessa on aina vain yksi asiakas kerrallaan.
  • Pidämme hengityssuojainta hoitojen aikana. Tarjoamme myös asiakkaalle hengityssuojaimen hoidon ajaksi, mikäli sitä on mahdollista pitää.
  • Hoito aloitetaan asiakkaan käsienpesulla.
  • Hoitolaamme on mahdollista tulla henkilökunnan sisäänkäynnistä. Ilmoitathan kosmetologille etukäteen, mikäli haluat tulla henkilökunnan sisäänkäynnin kautta.
  • Panostamme entistäkin enemmän hygieniatasoon. Jokaisen asiakkaan välissä desinfioidaan huolellisesti kaikki pinnat.

Huomioithan myös seuraavat asiat asiakkaiden ja henkilökuntamme turvallisuuden parantamiseksi:

  • Mikäli tunnet olosi yhtään flunssaiseksi, peruthan aikasi pienelläkin varoitusajalla. Sairastapauksissa emme peri perumismaksua.
  • Riskiryhmään kuuluvilta toivomme tarkkaa harkintaa siitä, onko hoitoon tuleminen tällä hetkellä kannattavaa. Hoitolamme toimii apteekin yhteydessä ja meille on ensiarvoisen tärkeää, ettei kosmetologimme ja sitä kautta muu apteekin henkilökunta sairastu.
  • Jos olet palannut juuri ulkomailta, siirräthän aikasi vähintään kahden viikon päähän.
  • Me tulemme töihin vain täysin terveinä ja toivomme asiakkailta ymmärrystä, mikäli aikoja täytyy siirtää oman sairastumisemme vuoksi. Kosmetologeillamme on käytössä Koronavilkku- sovellus turvallisuuden takaamiseksi.

Pidetään toisistamme huolta poikkeuksellisena aikana!

Lahjakortti Ihoterapiakeskus Orkideaan

Muista äitiä, puolisoa, ystävää tai isovanhempaa antamalla lahjakortti Ihoterapiakeskus Orkideaan. Lahjakortilla voit antaa haluamasi arvon hoitolan palveluihin. Kortteja voit ostaa Linnainmaan apteekista. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Mikäli sinulla on vielä käyttämättä lahjakortti, joka on vanhenemassa poikkeustilanteen aikana, etkä pääse sitä käyttämään, ilmoitathan meille vanhenevasta lahjakortista ennen lahjakortin vanhenemispäivää.

Vanhenemispäivän jälkeen ilmoitettuja lahjakortteja emme ota vastaan.