Uusi YUMI™ 2.0 versio on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa ja se on läpäissyt kaikki EU:n edellyttämät testit.
YUMI™ ei ole pelkästään laadukas kestotaivutus, vaan myös todellinen karvaa hellivä syvähoito!
Käsittelyssä käytettävät ja huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini hellivät, vahvistavat sekä suojaavat luonnollista karvaa käsittelyn jokaisessa vaiheessa.

Yumi™Lashes ripsien kestotaivutus

YUMI™Lashes ainutlaatuisella ripsientaivutus tekniikalla saadaan pituutta, korkeutta ja volyymia, saaden näin ripsesi näyttämään luonnollisesta. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Hoito kestää 1,5 tuntia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.

Yumi™Brows kulmien laminointi

Yumi™Brows -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. Yumi™Brows -käsittelyssä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa. Huomioithan kuitenkin, että käsittelyn lopputulos riippuu asiakkaan omista kulmakarvoista.

Luonnollista kauneutta silmänräpäyksessä!


YumiLashes-hoidon kotihoito-ohjeet

Näin saat ripsesi ja kulmakarvasi pysymään kauniimpana pitempään:

 1. Älä kastele ripsiäsi 48 tuntiin, sillä vesi voi kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
 2. Kosteuta ripsiäsi ja kulmakarvojasi 1-2 kertaa päivässä Yumi™Lashes kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehdistaan päivittäin. Valikoimastamme löytyy molemmat YUMI™Lashes maskarat.
 3. Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.

  Huom. Hoitoa ei voi suorittaa, jos:
  – olet raskaana tai imetät
  – luomen iho on rikki
  – sinulla on alopecia
  – sinulla on silmätulehdus
  – sinulla on trichotillomania
  Emme tee kestovärjäyksiä ja Yumi™ käsittelyä alle 16-vuotiaille.